Friday, January 7, 2011

Kenapa ramai jantan sudah tangkap syok sama janda skang??

Alkisah

haha...tiga empat kali aku pikir nak post ke tak entri ni...last-last aku post gak...sebab topik ni sangat hot dan aku riso meletup pula keyword aku nanti dengan perkataan-perkataan yang boleh membuatkan orang memancut ke siling...jadik, aku ambik risiko tu dan sedia kondom banyak-banyak...owh...tolong hentikan aku dari menggunakan perkataan terlampau disini...adik-adik, tolong baca balik dengan mata yang tertutup ek...aku terlupa nak bagi warning....

ok..amenda la yang aku tulis kat atas tu..pengaruh Meon sudah kembali la ni...jadik aku teruskan aje pasal janda ni...kurang kalo tengok situasi sekarang, dah makin ramai jantan-jantan dah malas nak kejor makwe anak dara...tapi dah ramai pula yang makin tergila-gilakan cik janda...jadik, kenapa ek tetiba lak timbul trend cenggini??selepas aku berbincang dengan Meon sampai dia mempengaruhi minda aku sekejap tadi, jadik kitorang dah sebulat semeja berpakat bahawa poin-poin seterusnya adalah sebab kenapa janda-janda ni lebih menjadik rebutan jantan-jantan skang...

  1. ni ayat yang biasa....janda-janda ni lebih berpengalaman dalam hal rumahtangga, tunggang menunggang(botol susu anak ek...korang pikir apa??haha)...senang kata semua urusan yang berkaitang dengan hubungan laki bini la...jadik, jantan-jantan ni tak payah la susah-susah nak bergaduh-gaduh bagi nak mensama ratakan pemikiran tu...
  2. kebanyakan janda ni sifat diorang lebih cool dari bini yang anak dara...aku tak kata semua...aku kata kebanyakan...sebab diorang ni pernah sekali bercerai...dan kalo boleh diorang taknak lalui benda yang sama lagi...jadik diorang berusaha nak memahami sang laki ni walaupun kengkadang hati tu sakit...yang tak janda tu, diorang rasa gak cenggitu...tapi sebab kurang berpengalaman, kengkadang perangai outspoken tu terkeluor jugak ek...
  3. ni pun boleh dikira sebab gak...kebanyakan jantan...sekali lagi kebanyakan..bukan semua...pilih janda kerana mereka ni lebih hot berbanding anak dara..aku taknak terang lebih pasal ni...korang lagi terer...
  4. ehem...yang ni sedikit kontroversial ye...laki bagi sang janda ni tak perlu lagi nak riso adakah bininya tu masih suci atau tak...hehe...korang pun faham sendiri la ek zaman skang ni...ramai dah yang jadik janda tak berlaki...so yang jantan-jantan ni pikir dari dia carik janda tak rasmi, baik diorang carik janda rasmi...bukan ke lebih selamat??tak tertanya-tanya...
  5. bagi pengetahuan korang, orang laki ni sifat penyayang dia tinggi...dia tak sanggup tengok bini dia tu melawan sakit masa beranak....jadik dia pilih la janda...kengkadang diorang ni dah ada anak...jadik, takdela payah sangat diorang nak "berusaha" nak ada anak tu ek...lagipun kompem diorang takde alasan nak carik lain...almaklumla..bini kompem subur sebab ada anak..kalo dia tak dapat anak dengan bini dia tu, so taula salah sape sampai tak beranak-anak tu ek...hehe
  6. ehem...ini sekali lagi secret sang laki...janda ni lebih mudah nak dingorat berbanding anak dara...pernah dengor lagu arwah fadzil ahmad?? tajuk dia memikat janda...baik korang dengor kalo nak lagi faham..search la kat mana2...huhu
  7. ni pun poin mutakhir gak...biasanya harga hantaran bagi janda ni lebih murah dari anak dara..aku sure ramai yang tau...sebab anak dara ni ada ivolvement mak bapak...kengkadang letak rega macam nak jual anak...tak termasuk kos nak buat majlis...ada tema buaya la, tema kucing la, tema mesir purba la..aku pun tak faham...yang janda ni, diorang yang tetapkan sendiri...kalo hati sudah sayang, bagi maskahwin, nikah kat masjid pun takpe...
  8. owh..aku hampir terlupa..biasanya janda-janda ni mempunyai sifat keibuan yang terserlah..aku tak cakap awek-awek anak dara ni takde sifat keibuan..ada..just tak terserlah macam janda...lagipun jantan-jantan ni kan lambat matang..so diorang perlukan sesorang yang dapat manjakan diorang...haha..pepandai aku jek...
  9. ni poin yang terakhir kot sebab tetiba aku jem tak tau nak tulis apa...so poin yang terakhir ialah....."kalo hati sudah suka...semua indah saje..."...kan??masa tu kentut pun bau perfume...taik gigi pun rasa coklat...kena tampor pun boleh pancut mintak lagi...haha..abaikan yang aku striketrough tu ye~~
 cukup-cukupla tu...kang kalo cerita banyak-banyak kang, kesian aku terpaksa kawen banyak-banyak sebab korang semua sibuk ngejor janda....haha...just aku terpikir satu soalan...sebenornya di poin oleh member aku..kenapa ek kebanyakan janda, diorang pakai seksi-seksi, tak pun pakai baju-baju yang buat diorang nampak hot??wondering gak aku...

p/s: sebelum korang tanya, aku tanya dulu...kalo korang yang jantan-jantan ni nak bini nak carik janda ke anak dara??haha

37 comments:

iwan_dextrous said...

hahahaah..siot ko..dara bini no1..jnd bini no2...law ak lah kn, nk janda kaya..hahaha..anak dara nie tau mkn duit laki je..hahaha

Dextrous cyber life

Along Tapa said...

iwan dextrous

aku dah agak dah...ko mesti tangkap stim punya dengan tajuk ni...haha..

terserlah kejantanan mu wan~~

Woofer Storm said...

komen iwan tu pwer beb..hehee
ni buat aku nak cari janda ni along,.. tolong carikan 1,2 ke,..hehheee

gigi rongak said...

long! aku baca n3 ni dgn mata tertutup ni! haha..
pergh! baik punya! haha..mcm btl jgk point ko ni ek pasal mas kawen tu..ekekeke

pstt ko tnya org lain..ni aku lak tnya ko.ko suka janda gak ek smpai buat n3 gini..ekekeke :P

Along Tapa said...

Woofer Storm

haha..boleh...ko tunggu aku kawen lepas tu aku mati..sah2 bini aku tu jadik janda..tu pun kalo dia nak kat ko la...haha


gigi rongak

haha..berani ko tanya ek...janda pun aku suka...dara pun aku suka..sebab aku kan jantan...yang mana berkenan, yang tula melekat dihati...ecewah...

d_tieah said...

Hahaha..
Alasan ko mmg menepati citarasa lelaki2 bujang mcm ko kan?
Ngee.. :)

*Nak tgk nnt ko kawen dgn janda @ anak dara..

Si Sangkar Hitam said...

hahaha...aku setuju giler ngn poin ko 2...
kadang2 janda ni lagi bergetah dan panas,...
anak dara ni kaku cikit...
tp kalo jantan cari janda aku x kisah sangat...
tp kalo jantan cr duda 2 mcm ner ek????

Ujang9897 said...

aku suka janda baik....sejuk jer tempat tue..hahaha


janda hot nora danish jer..lain2 tak best..

faizura rahman said...

"janda ni lebih mudah nak dingorat berbanding anak dara"?? ouh ek?!

sy rasa, dorg pakai seksi2 pasal nak berlawan ngn ank dara..ye la, dorg kan 2nd hand, kalo xpromote elok2, sape nak pandang..tapi pasal promote cara xsenonoh mcmtu la ramai org pompuan lain menyampah and tak suka ngan dorang..takut laki dorg kene kebas..al-maklum la..lelaki kan mata keranjang..tibe2 pulak nanti kata nak ikut sunnah nabi, part kawen banyak..teeeeeeett!! HAHA

Along Tapa said...

d tieah

haha..that's cute..tu just pendapat..tapi aku sure kebanyakan jantan berfikir cenggitu..lala~

Si Sangkar Hitam

soalan ko lagi hot dari topik..haha..kalo jantan carik duda..alamatnya berlawan pedangla diorang..

Along Tapa said...

Ujang

janda baik memang menepati citarasa sekeluarga...haha..

Nora Danish tu cute..tapi kalo hot, ramai jek lagi..


faizura rahman

ceh..luahan hati terus ek..don weri fyez...kalo anak dara tu elok perangainya, rendah maharnya, cantik agamanya, saham dia lagi hot dari janda yang pasang badan towh...sebab anak dara kan seri dia lebih...

Yann Mazian said...

for sure anak dara tua rasa tercabar yg teramat sangat bila baca entri nih. kwang3.
memang bergeliga otak along fikirkan kesemua sebab musabab nih. tabik spring toing2 dekat along. hehe.
nnt buatkan pulak entri pasal kenapa anak dara tua tak kawin2 ye? :D

nabilah_2908 said...

tu la tu..kalau hati dah suka..dh tk kisah dah janda or anak dara...huhu..

ok la tu..jgn gilakan bini org dh la.. :)

zmn sekrang...kebanyakkan org perempuan suka cari lelaki muda..kebanykkan laki pula suka cari janda..ha..ngam sngt la tu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
S.A.H.A.B.A.Ttajuk n3

Along Tapa said...

Yann Mazian

hoho..mekasih..mekasih..entri pasal anak dara tua??adeh..alang baru buat entri pasal janda jek orang dah kata aku suka janda..kalo aku buat entri anak dara tua kan orang kata aku suka anak dara tua..makin complicated aku nanti..haha..


nabilah

hehe..bernas!!brava!!brava!!tapi yang last tu takleh blah..nasib aku ni tak memilih sangat janda ke dara..hehe

YanaMIB said...

jgn la kata ko berminat dgn janda meon..eh along..apesal aku tersasul taip meon?? argh..xmo tekan backspace...lalalalala~ =P


klu janda x pakai seksi² xde la keluar istilah janda terhangat..boleh gitu? peace! peace! v(^_^)

Along Tapa said...

Yana MIB

haha..tu tandanya ko gila bayang kat Meon...abisla Ujang...haha...

betul gak ek..apsal anak dara pakai seksi diorang tak panggil anak dara terhangat ek...diorang pegi panggil anak dara gedik pulak..haha

Anisa Hang Tuah said...

hot ke janda
eeuuwww

Along Tapa said...

Anisa Hang Tuah

haha..janganla butthurt..anak dara kalo dikirakan lebih menarik hati...kalo tak, baik la ni jam anak dara dah tak laku dah...betul tak??

RozSyah said...

susah la aku nk kawin nnt along kalu lelaki nk kawin dgn janda jer..haha

Along Tapa said...

RozSyah

haha..akak kan dah ada encik MSA tu..apa nk riso...lagipun entri ni menyebutkan kebanyakan..bukan semua..huhu

tapi kalo dikira, "kebanyakan" dah kejor janda, "sebahagian dari baki" dah kejor jantan...tinggal "sebahagian kecil" jek la ek..jadik anak-anak dara, baik korang rebut aku sebab aku tergolong dalam "sebahagian kecil" tu...ahaha

De Mois said...

Wakaka..seronok ni. Dah le sekarang banyak sangat artis dah jadi janda. Muda2 da jadi..janda berhias. Huhu..

Banyak lelaki suka janda tapi tak ada satu pun yang suka isterinya menjadi janda. Haha.....

Along Tapa said...

De Mois

janda berhias gamaknya anak dah keluor sebesor-besor umat...

quote ayat last tu memang sungguh bermakna..haha~

YOUsoF said...

Wah² wah... agak hot entry ni Long.. ;D

Kalau aku, janda ke anak dara.. aku pilih yang sayang aku. tu je.. ;DD

Along Tapa said...

YOUsoF

haha...hot ek??

nila baru jantan bersifat kejantanan..haha..ko memang best la yousof~

|arieza| said...

aku agak kureng ngn bab2 janda ni.. hahahaha mmg la bkn semua nye jahat.. tp yg aku xtahan, janda muda! mmg BNYAK but BUKAN SEMUA gatal n gedik. euwww~ hahahha

Along Tapa said...

arieza

haha...sekali lagik~~~
rilex la arieza..lagipun bukan semua laki gila kat janda..sebab ramai jek lagi laki yang geli pompuan gedik macam aku...ahaks~

echah mashuri said...

perghhh..gila ah..tp mmg weh.janda hot kebabe ahh..:)
tp ak lagi suka duda!erkk..tetiba.hahah..xkan ak nak suka janda pulek?

echah mashuri said...

erkk..weh2.weh...tukar ah.aku tak nak duda...ehheeh...nak yg same xreti.same2 malu..awwww.;p.ak tarik balik kate2 ak.eehhehe..tp lau jodoh ak redha je.;p

Along Tapa said...

echah mashuri

haha..aku fahamla..tapi yang aku pelik, yang jantan2 banyak suka janda sebab barang sudah jadik besor..ko suka duda sebab apa lak??perut sudah jadik besor kah??haha

Along Tapa said...

echah mashuri


ko tarik balik takpe...barula boleh masuk list aku..kahkahkah

Dark Half said...

pehhh.. hot n3 kali nih
janda itu experience
anak dara itu ketat..hahahh!

tapi ramai je anak dara(bkn semua ok?) dah ilang dara skrg. lg hina dr janda kot

Along Tapa said...

Dark Half

kahkah..statement ko tu lagi panas dari entri...

kalo anak dara, tak ditebuk lagi..yang janda, dah nikah tapi ditinggalkan..abis yang janda sebelum kawen nak panggil apa??aku tanya bapak aku jawapan dia senang jek..penzina...gila direct...

masturah idrus said...

uiisshhh ko nak evolve blog ko ni jadi blog luch pulak ke?? hahaha

Along Tapa said...

mashi lala

hoh??takmoh aku...kena sebut tobat 3 kali ni macam adik aku salu cakap..."TOBAT 3 KALI!!"

YOUsoF said...

Hahaha.. mekaseh.. same² kita jadi jantan yang paling berguna jom ;DD

Anonymous said...

Haha nmpk sgt cetek akalnye..jodoh tu bapak ko tentukan?jwb tu dulu...

Anonymous said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung