Tanya sama Meon

Ehem...testing-testing...nama aku Meon...ruangan ni Tuan Along Tapa yang bajet comel keda'ah tu bagi kat aku supaya aku boleh layan semua soalan-soalan korang...kalo soalan tu jawapan dia pendek, aku akan jawap kat sini..tapi kalo kena ada penjelasan berjela-jela, aku akan mintak dak Along Tapa postkan jawapan dia sebagai entri...jadik, tu jek...sekian, terima kasih...

28 comments:

Muhammad Siddik bin mahmor said...

meon..ko da ade awek ke belum...
klu ade cun x..
hahaha

Along Tapa said...

dah~~~
aku ni bukan apa..ramai yang gila kat tampoi~~~

bofoyengfeng said...

no i.c apa?

Along Tapa said...

bofoyengfeng

no i.c tu ialah satu no yang dikira sebagai identiti seseorang warganegara..tu pun ko taktau ke??ke aku salah faham soalan ko...hahaha

masturah idrus said...

meon, kau rasa aku cantek tak?

Along Tapa said...

masturah idrus

mana ada pompuan yang tak cantek...sume cantek..

Muhammad Siddik bin mahmor said...

cantik tang mane 2 along..

Along Tapa said...

siddik

sape along??ahhaaha

Meon said...

skang aku takkan guna akaun Along Tapa untuk membalas komen korang supaya tak terkeliru ek~~~

Along Tapa said...

Oi ngok...aku baru perasan tadi...efek lepas aku post entri sound encik bobo, arini aku tengok nuff aku...then aku terperasan salah sorang yang view page aku ialah encik bobo himself...

kalo ko jadik aku, apakah reaksi yang ko akan bagi??

Meon said...

Tuan Tanah yang bajet comel

kalo aku, secara terang-terangan aku rasa honor sebab blog ko yang tak seberapa ni ada gak orang yang high and mighty macam dia tu nak tengok...

p/s: padanla aku tengok bercahaya jek blog ko semalam...ada lampu tambahan rupanya..

De Mois said...

Meon2..kenapa budak sekarang tak pergi sekolah ek??

Meon said...

De Mois

sebab diorang rasa setakat duk rumah, layan internet, bukak blog pun dah boleh buat diorang pandai gila babas..diorang tak faham lagi konsep learning process tu secara mendalam..

hakikatnya budak2...mana tau apa2...kalo orang dewasa tak jelaskan kat diorang kan??

De Mois said...

Wah..garangnya Meon. Orang baru nk gurau. Tapi risau pulak tengok jawapannya 2. Tapi salah la Meon. Sekarang kan tengah cuti sekolah. Haha...

Meon said...

De Mois

haha...kalo aku ni bot mungkin aku akan bagi soalan yang dikira logik..

cuti sekolah dah nak abis~~~

bofoyengfeng said...

meon ko ada no tel. maya karin?

Along Tapa said...

bofoyengfeng

ada kat buku telefon...tapi aku taktau maya karin yang mana satu yang ko nak...

iwan_dextrous said...

weh meon...ko adik ke kakak pompuan yg lum kahwin..meh knalkan kt ak...ko jgn kedekut...kte kn mber...

Dextrous cyber life
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Meon said...

laa..ada..bukan aritu aku dah bagi ke??hahaha

iwan_dextrous said...

ble mase lak ko bg..dh ilang r...

miya said...

dear Meon,, makcik ini sangatlah susah hati dengan perkembangan harga barang skrg yg semakin naik-terutamanya gula. kuih2 tradisional suma dah Xrasa kuih dah... akibat saranan nak kurangkan gula. harga makin naik, saiz makin kecik. tak setuju betul dengan saranan 1 sudu sudah cukup, kurang lebih baik. agak2 PM tersembur tak kalu gula dlm minuman beliau kurang dr 1 sudu?

Meon said...

dear makcik miya...mengikut sumber aku, tuan PM takkan tersembur punya...sebab dia mungkin dah belajor ilmu yang diturunkan oleh mantan perdana menteri yang lepas...nak minum air bagi manis, tambah la "madu"...hahaha

iwan_dextrous said...

wei meon..ak nk pinjam RM800..bank in kat akaun ak cepat..hahah

Meon said...

iwan dextrous

ko salah tempat...sini bukan bank...

Muhammad Siddik bin mahmor said...

meon....

aq nk wt ko jd pouching bag aq nk x...

Meon said...

Muhammad Siddik bin Mahmor

kalo aku jadik puching bag?ko mestila jadik tiangnya...haha

Shajia Niueda said...

meon. nama sebenar sape ? knl saya x ? hihi

Meon said...

Shajia Niueda

buat masa ni aku tak kenal lagi sape2 yang pakai nama sebenor..nanti aku carik..tapi kalo yang maksud nama dia membenorkan ada la..Siddik...hahaha