Wednesday, October 6, 2010

Aku tak percaya...siot~~~

Alkisah

Aku teringat duduk cerita dengan member aku aritu...pasal zodiak masing-masing...almaklumla aku ni bukannya percaya nowh dengan ramalan-ramalan personaliti ni sangat...lepas tu masing-masing semua cerita la pasal zodiak sendirik....UK dengan En.Maskot dengan zodiak Leo nya(diorang berkongsi bezday..gila ek)...Iwan Dextrous, Luya dan Skeldeck Hamstring dengan Libra nya....En.Bib(walaupun tak join masa tu) Capricorn...huish..ingat ek diorang..lepas tu aku pun buat le kira-kira zodiak aku kat mana....then aku baru tau aku berzodiak Cancer...apa ke pelik nama zodiak ni...dah la gambor ketam...macam tak boleh blah...orang lain gambor cool-cool...Leo gambor singa yang ganas...Libra gambor dacing yang balance...Capricorn gambor kambing gurun yang macho...tapi aku...ketam???apakah lobang???

Jadik dengan penuh tak puas hati aku pun search la description pasal zodiak aku kat Tuan Google...boleh lak dia kata zodiak aku tu bersifat ini(rujuk gambor kat bawah)....

Aku sangat takleh percaya....mana side ntah aku ada perangai cenggitu....walaupun aku comel, takkanla aku bersifat cenggitu...kalo cenggini hilang la Rock comel aku....dah jadik Lomentik Comel la....mak aih...sangat tak sesuai ko~~~~

Lepas tu aku tengok kat cermin sungguh-sungguh....mana ceruk yang buat aku bersifat tu...memula tengok secara normal...tak jumpa...lepas tu macam dah lama sangap, pasang rokok sebatang(adik-adik dibawah umur dan anda-anda yang berparu-paru bersih lagi, jangan ikut perangai ni...nanti korang takkan tua..sebab tak sempat tua dah mati...) lepas tu tengok muka sendirik...dah macam naga comel pun ada...

jadik aku tak dapat terima description tu...korang baca description tu...boleh caya ke??






P/S: Sekarang korang boleh caya tak apasal aku tak boleh nak percaya??Apa zodiak korang??boleh percaya ke description tu??

17 comments:

masturah idrus said...

eeuuwwww.... hahahaahahahhaha

aku tak setuju. hehe

ainz said...

ahahahaha....romantiknye kooooo....hik3..aku macho lagi aries... ;p

ps: rokok dah naik harga..benti2 la weh..bazir duit jek..

d_tieah said...

Aku aries..
17 April..
Igt tu..
Aku bgtau ni sbb nk ko siap2 kan adiah utk aku awl2..
Perghhh..
Ade ke patut aku ni "excellent kisser"??????????????
Haish..
X tau la plak aku..
Lom penah try lagik..
Haha..

nabilah_2908 said...

ramalan zodiak ni syirik..sekadar baca tu boleh la...percaya jgn.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BELASUNGKAWA BUAT MAK UDA

Along Tapa said...

mashi lalala~~~

kan??kan??sungguh membuatkan aku tak percaya~~~

ainz

jangan sebut benda tu...aku sangat alergik...

ps: aku nak berenti...tapi takleh..nak buat cemana...

Along Tapa said...

d tieah

ok...17April...macam susah nak ingat...tapi kalo nak aku cepat ingat, register jadik endut aku...kompem aku ingat...huhu...excellent kisser??wooooo~~''

nabilah

mahap yek...bersikap sarkastik sikit...tak salah kalo nak baca atau percaya untuk ramal perangai orang yang bakal jumpa atau rakan perniagaan...tu just ramalan melalui pengalaman...jangan ko pegi sembah lak bendalah tu..tak pun jadik terlampau taksub...yang tu salah...

bofoyengfeng said...

gua tak caya...gua tak caya...

ain fathihah said...

serius tak percaya. haha

Along Tapa said...

befoyengfoyeng

tu dia...sama la kita~~~

ain fathihah

part mana yang ko tak caya sebenornya??

budak_nakal said...

aku x percaya cinta..wakaka.. (sila ikut nyanyian liana tu) :P

haha.. wei berenti merokok la.. merokok buang duit je.wakaka..apa kata ko isap gula2 lolipop lak.. 10sen je sebatang..murah lagi dari rokok..muakaka

Along Tapa said...

budak nakal

ye~~~ aku tau ko sayang aku...tapi dari lolipop, baik aku isap rokok...kalo merokok, mati sebab cancer(sama ek dgn zodiak aku)...kalo makan lolipop, mati sebab diabetes...aku taknak r kena pootng kaki~~~ :p

intan shafiqah said...

haha...very lOmantik ooOo ini mamat...aiyaa, bikin wa lembut ati saja~...

haha, mne la tau kan...nmpk je rock..tpi, byk rOmantik ooo...bak kata org, dalam ati ada taman...rock pun rock la..hehe..

ak aQuarius - ad kena byk gitu~..eceh~

Along Tapa said...

intan

erk..tu yg aku takpat terima tu..

aquarius..boleh percaya..menarik..cium besor(?)..satu dari jenis(spesies terancam?),suka hubungan syarat panjang(?),terlebih tenaga(?), tak teragak(melampau(?), akan capai agakan(sangat biasa?),bukan pahlawan tapi akan mengetuk cahaya anda padam(ko kije tnb ke?)

sekian terjemahan mengarut aku...

ayue said...

zodiak ? xde keje aku na caye .
tapi kekadang suke gak bace sesajep enn .

Along Tapa said...

ayue

seronok baca untuk seronok-seronok...barulah rasa seronok menseronokkan keseronokkan diri yang nak seronok...

y@n@ M!B said...

oit aku capricorn gakkk...no wonder la ko suka bc blog aku...aku lg comel dr ko ghopenye...miahahahaha~ =p

Along Tapa said...

yanamib

ko capricorn...sama dengan encik bib...aku cancer...haha...

ye2...ko lagi comel dari aku..tapi org tetap cakap aku lebih comel...haha~~~