Friday, December 10, 2010

Demo lagu lagi..

Alkisah

sebelum ni aku pernah post kan lagu first kitorang kan??so kali ni aku bagi korang dengor lagu baru kitorang siapkan..tapi macam biasala...aku memang suka post versi demo..versi penuh, bagi korang yang ada facebook, pegila search blur gang community...kat situ ada dipost versi penuh lagu tu lepas di studiokan...studio dalam bilik sendiri...distudiokan ek...hehe~~

ok...jadik, ni la penjelasan aku kenapa dah berapa hari diam takde cerita...sebab sibuk dengan buat lagu, sibuk dengan nak exam...takpe...korang jangan riso...exam tetap exam...blogging tetap blogging...just blogwalking tu kurang la...jadik, korang-korang semua, terima la lagu sandiwara hasil ciptaan Skeldeck dengan Iwan Dextrous atau lagi comel kalo aku panggil Panjang...aku??hehe...kali ni tak carik kod...just tengok jek diorang buat dengan sibuk-sibuk jek...tak reti aku lagu jenis-jenis cenggini..by the way, biasala...penyanyi, iwan dextrous...instrument, aku dengan iwan...tu jek~~~





Blur Gang - Sandiwara

aaa...apa lagi nak cakap...takde idea...ehehe...komen la ek...

p/s: aku nak protes....aku nak protes...bila nak buat lagu selain jiwang haaa~~~~haha

12 comments:

echah mashuri said...

alah..line ak slow..grr....xleh dgr.hehe

Along Tapa said...

echah mashuri

haha...tula ko...lain kali bayor la~~~

nas said...

ermmmm
terase kot aku
haha
yelah..time exam kne la kurangkan berblog pasnie
hehehe :P

Along Tapa said...

nas

ko terasa tang mana tu??takkan ko jenis tahap jiwa2 terkena dengan lagu tu??haha~~

intan shafiqah said...

ngeng ;p...
awat tak proTES...?...tensi dOoo sik dgr lgu jiwang~...ahhaaa...mne along yg brani ni?...prOtes2 ^^

Along Tapa said...

intan shafiqah

haha...aku dah protes..tapi kalo dah otak tkg buat lirik tu mmg otk jiwang, tak guna gak~~tetap jiwang gak yg kuar...

nabilah_2908 said...

sekat2 la lagu...intertnt ptg2 ni slow lak..ish...esok pagi la dgn balik...huhu



jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

Along Tapa said...

nabilah

haha...orait~~~

aku rasa cam suara dak iwan kali ni tak dengor lak...muzik jek dengor...huhu

YanaMIB said...

ngaku je lah ko mmg seorg yg jiwang sbnrnya...jiwang lg murni dari gay tau...lalalala~ =P

Along Tapa said...

yanamib

gay??aku baru check kat kamus...gay itu gembira dan berwarna-warni...hahaha~~~

YOUsoF said...

Teruskan usaha ko Long!

*Boleh try buat lagu ala² backstreet boy dah pasni ;DD

Along Tapa said...

YOUsof

BSB??ko nak aku terberak cirit ke???hahaha