Thursday, December 2, 2010

Along oh along....kemana ko menghilang???

Alkisah

Cerita ini ditulis berdasarkan kisah benar...dengan keizinan tuan punya badan(aku la tu...)..jadik, kalo tetiba sesape yang tetiba jek butthurt dengan entri ni harap mahap ek...

macam yang korang tau..dah dekat sebulan aku tetiba jek diam..macam kena Tsunami betul....riang-riang gembira buat kecoh, tetiba jek aku diam....bukan sebab aku tertelan batu ke hape ke...tapi sebab saat kegawatan ekonomi...jadik, aku tak sempat membayor encik broadband yang kaler dia putih bercampur contengan-contengan biru sebab terkena pen....jadik, padanla muka aku...sebulan aku terdiam nak tunggu ada duit...sekurang-kurangnya sempat gak aku mencilok line ntah dari mana-mana nak update walaupun tak dapat nak pegi memekak kat comment box korang...

dah...cukup luahan perasaan...korang pun bukan suka pun aku tulis ala-ala jiwang karat ni...kang ada jek aku ban diri aku sendiri...jadik, apa benda aku nak cerita lepas aku dah terlama terdiam....orait...aku takde idea sebab lama tak menulis...otak abu nawas pun tak dapat nak carik cerita sebab dah berkarat tak guna....jadik, tunggula nanti-nanti kalo aku rajin, aku buat entri lagi....ngee~~

p/s: agak-agaknya berapa ramai yang terindu kat cerita dengan fakta-fakta meraban aku tu ek....
 

22 comments:

iwan_dextrous said...

~!@#$%...ngarut lebey org tua nie

Along Tapa said...

iwan_dextrous

sebab aku tak tulis nama ko jek, ko hangin tak masal ek...alololo manja~~~haha

y@n@ M!B said...

aku windu...bkn kt ko la..tp entry ko..kikiki~ slmt membyr duit berukband oke! ^_^

Trah Wann said...

kahkah mcm sama jek dengan kes akuu T______T

miya said...

berukband.... adeh~~

entri best:
bila insan tak pakar nak mengajar
penjawat awam biadab: kerana nila setitik, rosak susu sebelanga

echah mashuri said...

aku rase dah cecah ratus2 dahkan beruk ko tu>huhuh,,selamat membayornye la k.heee..ak rindu nk bc entri ko lahhhh.

masturah idrus said...

mish u! hahahahahahaha

nabilah_2908 said...

sy...dgn seikhlas hati mengaku bahawa sy rindukan cerita2 dari blog ini...hehe...skema la pulak.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
HEART ATTACK

nas said...

tu la pasal....sunyik jerk ko..aku tertanya2..adakah along pegi rusia?
.
.
.
.
rupe2nyer ko xde byr broadband...hehehehhee

Muhammad Siddik bin mahmor said...

finaly....
along dpat byar brodband...
hahahahaa

fiezah91 said...

dah byr ke weh? haha..

aku nak senyap seketika marah dgn ko sbb ko x hapdate belog.wakakaka

Along Tapa said...

yana mib

haha...selamat...lepas ni kompem aku macam orang lepas berak...dapat lepaskan semua yang tertahan-tahan...haha

Trah Wann

ahaks...student...reti jek la~~

Along Tapa said...

miya

haha..okeh...tunggu ada duit lebih, kita jadik kan dia seterimiks...haha...

echah mashuri

cecah gak la beratus...seratus lebih...haha...

Along Tapa said...

mashi lalala~~~

mish u too~~~~


nabilah

saya dengan seikhlas hati mengatakan terima kasih..haha terikut skema...

Along Tapa said...

nas

betul la tu...aku terus sia-sia...haha...

Siddik

finally..ko lak dapat online...haha...masalah kita berpunca dari sebab yang sama..hehe

Along Tapa said...

fiezah91

dah bayor dah..alolo majuk...meh aku timang-timang meh pujuk...haha~~

ayue said...

da bayor berukband eh long ?
pinjam bole ? HAHA

Along Tapa said...

ayue

boleh...berani ambik r...haha

KERDILDESA said...

hahaha . lama jugak tak masuk blog kau .
eh , broadband sudah boleh pakai ae?
bak sini aku nak . aku nyer line bb kat sini slow nak mampos. hahah

Along Tapa said...

KERDILDESA

aku pun dah lama tak masuk blog aku..haha..sama jek kot kalo aku bagi ko...dah ko kata line bb kat tempat ko slow kan??hee~~

intan shafiqah said...

haha...ak rindu!!!!!!! ;p

Along Tapa said...

intan shafiqah

yeke??awwww~~haha