Wednesday, December 29, 2010

Cara-cara kentut dengan bergaya,,,

Alkisah

dah lepas buat entri sensitif, emo, kena la buat entri gembira lak kat sini kan??bagi korang yang nak baca entri emo dari aku, pegila klik kat HHD terserlah pula sifat sensitif aku kat situ..bila baca balik segan lak...tapi nak tarik balik entri aku malas...biorla...kata luahan hati..kan?

ok...entri ni kira backlink kat yana mib sebab kata aku expert bab kentut mengkentut ni..ada ke patut..jadik, aku terpaksa mintak tolong sang Meon untuk bagitau aku cemana tu cara kentut yang penuh bergaya....so cengginila kiranya poin-poin yang diserahkan oleh Meon...

  1. jika kita berada dicelah orang ramai, kita jangan malu-malu untuk kentut secara total...caranya, buat muka takde perasaan, jalan seperti biasa dan kentut tanpa rasa bersalah...sebab dengan penuh confirmnya orang takkan pandang kat korang...lagipun, sape sanggup nak pegi cium bontot sorang-sorang kat situ kan?
  2. ni kalo korang berdua saje...biasanya kalo dengan awek@balak korang...ye..kita kena cover macho/cun kita tapi pada masa yang sama mendapatkan kelegaan siksa yang ditahan-tahan itu..jadik, cemana caranya??Meon kata suruh buat cenggini...secara tetiba buat sesak nafas macam orang dah betul-betul nazak...lepas tu cakap la yang korang sayangkan dia sangat-sangat...nak hidup dengan dia...sanggup terima buruk baik diorang..pastu tanya sanggup tak dia terima apa-apa yang korang lakukan??kalo dia cakap sanggup, korang tarik nafas panjang, senyum, pejam mata dan lepaskan kentut anda dengan sewenang-wenangnya...*akibat tanggung sendiri ek kata Meon
     
  3. ini pulak kalo kat dalam swimming pool...korang mesti taknak kalo saham jatuh kan..body dah ketak-ketak..tak pun stail dah gorgeous gila...sedang berlagak macho atau cool sambil berenang-renang..secara tetiba rasa nak kentut...jarak darat jauh lak tu...dah tu kentut dah dihujung lobang majinbu ni...korang lak taknak standard jatuh lak tetiba keluor bubble-bubble seksi tu...jadik apa nak buat??menyelam kat dalam air, dan berenang secara berpusing-pusing macam helikopter dan lepaskan kentut secara berperingkat...jadik, orang takkan tau dari lobang mana keluornya udara tu...lagipun sape nak telan bubble tu kan??haha
  4. ni pulok kalo berada ditempat kije...kita memang kalo boleh nak ngelakkan keluor kentut silent tu..sebab kentut jenis tu memang silent killer...macam senjata biokimia...bior yang kuat macam meriam tapi takde efek yang berpanjangan..tapi cemana nak bagi tak kantoi?mudah jek..pegang monitor atau laptop korang, tarik mengikut rythm kentut..lepas tu cakap "bangang betul la monitor@laptop ni...beralih lak dia" dengan muka yang bengang...
  5. masih di tempat kije tapi kalo korang kentut jenis silent killer...korang kumpul ramai-ramai lepas tu buat cerita hantu pasal opis korang...cakapla korang pernah kena..tetiba terbau bangkai sorang-sorang kat ofis...pastu kentutla...lepas tu cakap "tengok tu...datang dah bau ni..betul la aku rasa ofis ni berhantu.."
cukup ek 5...lagipun aku rasa semua orang ada skill yang hebat pasal kentut ni...aku kurang sikit...mungkin tuan Ujang boleh membantu...haha...

p/s: baru aku perasan...jarak aku update ni macam dekat sangat lak...haha...lantakla...korang tak kisah kan?

31 comments:

ANATI SOKI said...

wakakakaka.. anat kalau depan boyfie takdenya nk malu.. kentot bg bergaung mall tuh.. wahahaha.. dia plak malu ngn anat. muahahaha

Along Tapa said...

ANATI SOKI

fuhh..awek yang mantopp...ko memang kompem jadik awek pojaan melaya la anat...

Jeely jelly said...

haha ! rase cm nk terkentut2 je skang nie.. HAHA !

Along Tapa said...

Jeely jelly

bertenang..bertenang...kang tercirit payah~haha

iwan_dextrous said...

tumpang kentut jap bor..prutttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Dextrous cyber life
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

Along Tapa said...

iwan dextrous

yang tang bor tu kenapa?kompol angin ke??haha

miya said...

proooottttttttttt....... ahhh.. not me! not me! haha...

gigi rongak said...

haha..aku baca sambil tahan kentut ni long! lepas aku komen ni aku tumpang kentut sini ye.hahaha

Along Tapa said...

miya

hoho..fart is an honor too..lol..

gigi rongak

yang ko pegi tahan tu buat apa...nasib ko dah belajor cara kentut dengan bergaya tu ek...

masturah idrus said...

hahaha... yg last tu aku penah kene! budus! haha

Yann Mazian said...

alahh. yann kalau depan tunang yann, takde nye nak malu2 n cover2. siap gtau lagik, yann mok kentut tok. hahaha. :P

BSI-BSR-VIVIAN said...

hhhaha kentut yang harum semerbak bila main pendam2..errrk....tp dulu2 segan nak kentut depan bf..tp kini TIDAK!! hahaha

Along Tapa said...

mashi lalala~

haha.."seram" kan keadaan masa tu??lala~

yann mazian

huhu..ramai cakap cenggitu..ni mengukuhkan fakta aku..org tgh syg..kentut pun baru perfume..hehe~

Along Tapa said...

BSI-BSR-VIVIAN

huhu..ko dgn bf ko main kentut bergema ke kentut silent killer?huhu

Ujang9897 said...

cis...aku pulak ek...kentut tue nikmat wei..hehe

Along Tapa said...

Ujang

betulll~~ aku setuju~~

YanaMIB said...

haha terbaekk dari ladang...hinsff hinssff..woitt ko kentut eh? cepat sembur air wick kt blog ko!! hahahaha~ =P

Along Tapa said...

Yana MIB

takyah...sebab entri ni dah banyak yang melepaskan kentut kat sini..ko pun join skalik tadi kan??taknak ngaku lak~~

echah mashuri said...

ahah...kalau masuk blog ak mintak izin dulu k lau nak kentut!;p

Afizz said...

Wahahaha! Dah pernah try buat style no.3 . Best gila....! :P

Jom Sertai Bloglist MemoriSeorangMuda
Segmen Bloglist MemoriSeorangMuda 2011

Along Tapa said...

echah mashuri

hehe...kena ek..takpe...aku kat sana main sembur jek..tak main kentut2 ni~~

Afizz

menusuk kalbu kan??sekaligus tak menurunkan kadar macho ko tu~

nabilah_2908 said...

lelaki berani la buat mcm ni..perempuan tak rasanya...tk tau la ada perempuan buat,,,huhu..

kalau point no 2 tu...si BF buat...mmg kena belangkung kepala dia...ckp jer la nk kentut....tk payah nk berlakon bagai..hahaha..

eh...bab office tu kan...kt sini selalu berlaku...ada dua org kaum adam kt sini....tak tau sape punye kerja...dudk diam2...tiba2 bau jer semerbak 1 office...

bau...tok sah cakap....sy sy bg signal..buka pintu besar2...tk bagi tutup...si kentut tu...wat muka tak bersalah....

jom ke APA KATA HATI pulak,
LAYAN HINDUSTAN

Ieqa Swetluv said...

sahh ko yg kentot sepah2 selama ni.. sebab tu ko pro cara2 nk kentot ngan bergaya ni kan haha

Along Tapa said...

nabilah

haha...kengkadang kita tak boleh bersikap seksis dalam hal ni...sebab bukan kaum laki jek kentut...


ieqa swetluv

aku kentut memang bersepah pun selama ni...tak pernah lak aku kumpul kentut aku tu dalam bekas... :p

nas said...

ape2 pon aku paling pantang bila orang kentut senyap2..pastu bau macam bangkai tikus yg berulat! arkk..dah la dalam air cond....mau pengsan :P


Khairul Fahmi, Gadis Indonesia Cun dan Malaysia Juara Buat Pertama kali

Along Tapa said...

nas

haha...kang kalo ko pakai topeng jerebu tu kang, dia jugak yang terasa kan??

burnkelana said...

kah..kah..kah.. kentut beb.. bukan watpe pon.. kentut jerlah..

Along Tapa said...

burnkelana

ye bro!!tapi jangan dinyalakan kentut tu kalo nak hidup lama...haha

Dark Half said...

paling puas kentut yg berdentum.paling x suka kena tahan kentut dlm lif

faizura rahman said...

gler r..senak perut i tahan gelak baca entri ni..geli siot!! hahaha

Along Tapa said...

faizura rahman

haha...aku tak faham apsal bila cakap pasal berak orang geli..macamla diorang tak pernah berak..haha~