Wednesday, August 4, 2010

Jom ikut Teha giveaway

taknak citer panjang..just tunaikan tag pastu tunai janji kat mzrose jek...


aku tag benda ni kat luya dan yanamib(haha)...ko taknak pun takpe tapi aku tetap nak tag ko gak...nasibla~~~

eh..tambah sorang lagik ek...nabilah...hehe~~~

aku malas...so post yang ni dikira macam iklan jek~~hehe~~~
pada cik teha, aku takde fb...so cemana ek??hahah~~~

12 comments:

y@n@ M!B said...

apa yg aku kena buat sebenarnya?? hahaha~ =p

intan shafiqah said...

alOng, sian org yg hang tag tu....
xfhm pun...ngn intan2 pun x fhm ap yg hang cuba smpai kan...kuiuki...

giveaway dia simple gile...xda link ke?....

Along Tapa said...

yanamib

kan aku cakap aku malas..jadik nak tag pun aku malas...haha~~~buat syarat jek letak nama tu..hehe..ko klik la kat banner sebelah kanan part contest tu nak lagi lanjut~~~

intan

disebabkan aku malas, jawapan dia sama cam kat atas...heee~~~

mira ellyna said...

promote long jangan takpromote hehe

nabilah_2908 said...

owh...faham dah...terima kasih kerana sudi mengetag..huhu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
I MISSED THE BUS

Along Tapa said...

mira

kalo aku promote dapat hadiah tak??kalo tak, tak jadik la promote..haha

nabilah

ko memang memahami..ni sayang ko lebih ni..hehe~~~aku malas nak tag sebenornya sebab aku memang malas~~~heee~~~

nabilah_2908 said...

faham bila baca komen2 kt sini..huhuh..

if tkde org komen...sure tkkn faham sampai ke hari ni.. ;P

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK

Along Tapa said...

nabilah

aiseh yeke~~~kurang la balik sayang lebih tu ek..hahaha

RozSyah said...

kpd aweks semua..jgn cr bakal suami yg pemalas yer..hahahaha...

Along Tapa said...

Rozsyah

ehem ehem..itu sangat betul kak ros~~~hehe

RozSyah said...

tau pun betul..so ko jgn nk malas-malas k..belajar rajin2..

Along Tapa said...

Rozsyah

baik~~~patik mengikut perintah~~ :p