Saturday, August 14, 2010

Aku dicuit

Alkisah

Untuk post ni aku nak buat post cuit mencuit...sebab post ni untuk tag award dari cik Fiezah91 yang secara suka ria nya telah buat aku kena tag..hehe...nasib ada award...cantik kaler purple lak tu...

terus pada tag..ini ialah award nya....mekasih cik fiezah sebab bagi aku kije nak menjawab tag ko ni...adess...

aku gabung tiga soklan jadik satu ek..
  1. Nyatakan tujuh perkara tentang anda:
  • nama aku along
  • sebab aku along aku lahir yang mula-mula
  • sebab aku lahir mula-mula,aku yang paling tua
  • sebab aku yang paling tua, aku yang paling comel
  • sebab aku yang paling comel, aku yang paling digemari sehingga menjilat jari
  • sebab aku paling digemari, ramai yang nak sangat carik aku
  • sebab ramai sangat yang carik aku, aku jadik misteri kat dalam blog...
amcam???boleh kan??
      2. aku suka kaler ______?
  • aku suka kaler pensil sebab kita boleh kontrol kepekatan kaler tu dengan senang dan tak comot ditangan.
      3. Nyatakan tujuh makanan kegemaran anda semasa berbuka dan bersahur?
  • saya suka makanan FREE!!!!!tu kira merangkumi semua la ek???
Tag 5 rakan blogger anda:

  • part ni yang paling aku rajin sekali nak buat...sape yang rasa takde modal nak update ataupun memang nak award, anggapla diri anda di tag...dah selesai satu tag~~~~
p/s: cik fiezah kalo rasa cam aku tag ko balik, ko buat la lagi sekali tag ni..hahaha~~~

5 comments:

d_tieah said...

Haha..
Poyo la ko Along..
Lapar perut aku m'jadi2 bila bc entry ko ni..

intaneqashut said...

haha~
penuh misteri ;p

Along Tapa said...

d tieah

part mana yg poyo tu?cuba cerita sikit...aku tak fahamla... :p

intan

walaupunpenuh misteri tapi still maintain comel kan???~~~

fiezah91 said...

alamak!! ada plak ayat "comel" dia.. haha.. rasanya kalo ko tag aku skali lagi aku x buat kot..malas.. miahaha..

Along Tapa said...

fiezah

huhu..ko mmg pandai memalaskan diri~~~