Saturday, July 24, 2010

Saya menang moto.....



Alkisah

kalo ikutkan aku tak pandang sebenornya cabutan bertuah tu...jangan marah yek cik azmi...hehe...tapi aku rasa bertuah gak la dapat...aku meletakkan kredit sepenuhnya post ni pada Encik Azmi Hamin(betul ke aku eja nama ko ni?) atau lebih dikenali sebagai Encik Jawa di bumi kiwi sebab memberi peluang aku menang cabutan bertuah follower..hehe..sangat beruntung no. 45 tu yek~~~


kalo ikutkan aku tak tau pun aku menang...tapi disebabkan tadi miss jammy bagitau aku "ko tak check blog ke long??Teddy kata ko menang keychain.."Uikss!!!macam tak percaya...terasa cam ada maksud tersirat jek ek...hehe...tapi aku seorang yang rasional, aku amik yang tersurat jek...ko mencabut dengan adil dan itu nasib aku...hehe..ada jodoh tu Azmi~~~haha

Eh...lupa...ni la dia gambo keychain yang bakal di poskan terus dari Zealand Baru tu...

yang mana satu la yang jadik milik aku ek~~

ok...tu jek post aku...kalo rajin lawat2 la blog Encik Azmi ni ek...mana tau korang pegi Zealand Baru tu nanti...dapat gak tips2 dari dia...ye tak???

p/s:taktau nak p/s apa sebab aku sangat gumbira...hahaha~~~

10 comments:

azmihamin said...

hahah... btol ler mmg ko yg dapat.. cabut kbetulan jek tu kena no ko.. xde kna mengena dgn hal lain yek..

anyways thanks mempromote blog aku di blog ko..hahahah

Along Tapa said...

azmi

haha..wajib...kita blog sama blog tak salah mem"promote"...kan???

ayue said...

yeahhhh !
aku mnang jugakk !
*nak gak interframe woii !
HAHA .

Along Tapa said...

ayue

hehe..aku tau..sian en.azmi tercari2 ko nak bgtau ko suda menang moto..haha~~~

syuQ said...

btuah nye..
aku kt mane2 pon kalo cabutan bertuah x penah bertuah pon..cesh!

fiezah91 said...

wah wah! bertuah..huu.. tahniah2.. leh share2.. :P

Along Tapa said...

syuQ

kalo ko selamba, kat mana2 event yg ada cabutan bertuah tu, ko pegi kat orang yg cabut tu,cakap no. ko pastu cakap ailebiu...kompem dia teringat2 no ko..sampai tersebut2...kan dah menang tu~~hehe

fiezah91

share??nanti aku kerat dua..kahkahkah

nabilah_2908 said...

comel jer keychain tu..pape pun..tahniah.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEMAM CEKODOK

nabilah_2908 said...

thnks cz sudi follow APA KATA HATI..keep in touch.. ;)

Along Tapa said...

nabilah

tu yg tunggu bila nak sampai tu...nak buat frame..haha..

nabilah lagi

sesama..syok gak layan lagu nabila stiap kali masuk wpun membanyakkan bandwith aku..hehe...mekaseyy gak sbb ko follow gorengbaek...