Sunday, July 18, 2010

Pengumuman!!Pengumuman!!

Alkisah

Sebenornya bukan apa...ada beberapa benda yang aku rasa aku nak luahkan ikhlas dari sudut ati aku ni...aku bukan la seorang yang sensitip pepadah...cuma kadang-kadang, ada la jugak terasa kalo ada apa-apa jadik...posting emo ek kali ni...

  • memula aku nak bagitau la yang kat sidebar kiri ni, aku dah letak widget lagu untuk korang dengor...sesaja letak lagu klasik kat situ..walaupun aku tau tak ramai yang rajin nak dengor, tapi sesapa yang rasa sesak kepala ke, swing ke, dengor la lagu tu..mana tau timbul ketenangan dengor lagu cemtu...(aku sendirik pun da dekat berpuluh kali dengor lagu tu..syok lak layan..sakit gak jiwa kalo asyik layan metal dengan rock jek)
  • yang kedua,aku mintak mahap la ek kalo posting, komen atau balasan komen yang aku bagi tu agak terpedas atau kasor sikit bunyiknya..sebab aku menganggap korang sume tak kira la yang aku memang kenal secara depan-depan atau kenal dalam talian ni macam adik-adik,abang akak atau member-member aku gak...memang lagak aku dengan member-member cenggitu...sebab kalo orang cakap dengan aku berbunyik kasor, aku tak ambik pot..sebab tu aku anggap korang pun cenggitu jugak...tapi kalo la ada yang terasa, aku mintak mahap banyak-banyak la ek...
  • bagi korang-korang yang membaca dan memberi respon tu, aku ucap time kasih bebanyak la sebab komen korang tu macam atu penghargaan kat aku lepas aku berhempas pulas mencarik mood dan idea untuk tulis satu post yang kadang-kadang entah macam apa...dan bagi korang yang menjadik pembaca senyap tu, aku ucap time kasih la jugak sebab sudi menjengah blog aku ni...walaupun korang tak meletakkan respon, tapi kunjungan korang tu bagi gak aku semangat nak menulis...cuma janganla korang kondem kat belakang aku..biarla korang sound secara terang-terang kat depan aku..sekurang-kurangnya aku boleh ubah mana-mana yang patut kalo korang tak suka...
  • untuk pengetahuan korang, aku tak marah, aku tak sedih, aku tak kecewa, just aku rasa cam ada yang tak kena....
p/s:korang kan member aku..ek???

6 comments:

fiezah91 said...

along, TERemo gak ke? ehehe..

Along Tapa said...

fiezah91

hehe..

zsmy said...

ko ni banyak merepek ni...

Along Tapa said...

zsmy

cenggitu ek...tapi nak buat cemana...merepek tu salah satu bakat semulajadik aku...eheh~~~

Trah Wann said...

alaa , bio je laa . kito masing2 ado pendapat sendiri . klu ado org kutuk2 tu , jadikn sbgai smngat utk diri .

ecewahh tetibo pulak ckp slang 'O' ni .

Along Tapa said...

trah

haha..yang banyak guna o tu orang nogori...kitorang orang muor dgn johor, guna o tu kat perkataan yang hujung dia ar jek...