Saturday, July 10, 2010

Rare material award

Arini aku berasa baik ati nak mendermakan sebijik award kepada penyinggah Gorengbaek ni...anggap le macam penghargaan buat korang sebab rajin melepak dan mengomen kat blog aku ni...tapi disebabkan aku ni agak "nakal", aku nak mintak korang buat sesuatu untuk amik award tu...sikit jek nak kena buat...
Nilah award tu


  1. Letakkan komen anda pada post ni..promote blog korang dalam blog aku..bukan apa...mana tau aku nak BW nnt..
  2. Join followers aku..kalo yang dah tu, takyah nak gedik2 cuba2 nak join lg..korang mmg dah lepas pun..
  3. buat satu post pasal award ni dan guna syarat-syarat yang sama...tak salahkan kembangkan network???
tu aje...senang ek...selamat ber"blogging"...

11 comments:

Trah Wann said...

ecehhh . . da ad award . aloo , yg dah jadik followers tu mmg dah lepas ? maksudnye ?

Along Tapa said...

maksudnya sayang~~~, korang dah lepas dah syarat no2 tu...just kena buat syarat 1st and 2nd la ek~~~

Syafiah Norsyuhada said...

sebnarnya.
xphm.
hahahahaha

Along Tapa said...

ketakfahaman nonoi tu dah jadik biasa dah pada aku....tolongla ek sape2 terangkan kat dia...aku terasa sungguh malas~~~hahaha

intan shafiqah said...

haha....terbaek !....cara kembang netwOrk terbaek!...agaga~

Along Tapa said...

mekasih~~~~

RozSyah said...

xtau la nk post apa psl award ni..hihihi...

Along Tapa said...

rozsyah

mudah jek...post la aku ini sgt comel~~~
haha

RaitoNagata said...

Along hebat !! tdo pukul 6 bgun kol 8 g kelas hahahahaha

hebat xcukup tido tpi otak ganas, xmacm owg cukup tido !hahahaha

macam ne pun ley dpt award ka??

anyway view ambonye blog k??

http://raitojournal.blogspot.com/

CLICK CLICK CLICK !!

Along Tapa said...

lain macam bodek tu bai~~
ko nak amik jek la award tuh~~~hahaha

nonoiorange said...

masi x phm nie.
:'(