Thursday, July 29, 2010

Fungsi jari tengah

Alkisah


Amaran oleh kerajaan Malaysia: Entry ini hanya sesuai untuk mereka-mereka yang berumur 18tahun dan ke atas..bagi yang kurang dari tu, tapi gatal-gatal nak baca jugak, tanggungla sendiri akibatnya~~~
 
Ketika Abu masih kecil dia diajar oleh ayahnya tentang fungsi-fungsi jari tangan... 



"Jari telunjuk berfungsi untuk menunjuk sesuatu.. Ibu jari pula kamu gunakan untuk membuka buku.. jari kelingking untuk mengorek hidung.. jari manis untuk tempat cincin dan fungsi jari tengah... nanti Ayah ajarkan bila kamu sudah berkahwin " kata si ayah. 



Dua puluh tahun kemudian.. Abu melangsungkan hari perkahwinannya. Malamnya Abu menemui ayahnya. 



"Dulu ayah pernah berjanji akan memberitahu fungsi jari tengah bila saya sudah berkahwin.. Hari ini saya sudah berkahwin.. jadi sekarang tiba saatnya Ayah memberitahukannya." 



Ayah Abu membisikkan di telinganya.. 



"Malam petama ini kamu pasti akan melakukan *tut* ngan isteri kamu. Kemungkinan besar kamu akan melakukannya beberapa kali sehingga kamu keletihan..Pada saat itulah jika isterimu meminta lagi.. kamu gunakan jari tengahmu... tundingkan pada mukanya dan katakan... 

























































"Jangan mengada-ngada.. pergi tido!!!" 


p/s: entry kali ni pun dikira cedok jugak dari blog sahabat-sahabat..harap mahap la ek sebab aku tengah mengemas nak balik Melaka...tak pat bagi post entry yang original..dapat yang hot and spicy jek...ni pun jari aku macam bergerak sendirik jek nak taip post...tu yang terkeluor cerita jari tu....



12 comments:

y@n@ M!B said...

ko ni dah kawen lom?

org lom kawen mana leh post entry cenggini..


lalalala~ =p

RozSyah said...

yela along..org lum kawin pun xsesuai post camni ni..hihihi...

nabilah_2908 said...

hahaha..tkpe la if belum kawin pun apa salahnya...utk pengetahuan sejagat... :P


jom ke APA KATA HATI pulak,
BIMBANG

fiezah91 said...

erkkkkkk... nasib baik dah atas 18 tau.. lalalala~

uh, cepat2 buat entry ori.huhu

intan shafiqah said...

haha~...

ngOngbe along!..

Along Tapa said...

yanamib

oh...tak kawen takleh ke post cenggini??kan comel~~~hehehe

Rozsyah

bahaya ke bagi yg tak kawen kak ros??tu untuk pengtahuan..hehe

nabilah

nasib ko memahami..ni syg ko lebih ni...:p

fiezah

hehe..dah rindu ke??jari aku buat post sendirik tak best ek~~hehe

intan

terserlah kecomelan aku kan???tu yg ko bengkek tu ek..ngehehe

intan shafiqah said...

along~...
tu bukn chOmell=)
2 sengal...haha~
ngOngbe!

Along Tapa said...

intan

haha...bukankah sengal tu salah satu bentuk kecomelan jugak~~~hehe

masturah idrus said...

penat dah aku gelak.... kesengalan melanda bile masuk blog ko.. hhahahaha

Along Tapa said...

oh??nanti beli ameltz yoko yoko sapu kat tempat sengal tu...erkkk~~~

masturah idrus said...

baek...! kene beli stok yg terlampau byk ni.. sbb aku nk selongkar blog ko.. haha

Along Tapa said...

mashi lalalla~~~

haaaa???aku termalu-malu seketika~~~