Wednesday, July 13, 2011

Apa pendapat korang pasal video ni??

Alkisah

Hari ni aku nak tengok apa yang korang fikir pasal video ni...lagipun aku takde mood nak menulis sangat ni....berita pun duk tak habis-habis lagi pasal Bersih 2.0 tu....stok berita seminggula jawabnya kan??


aku share video ni sebab aku dah dapat hafal chord lagu dia...hahaha...

p/s: kan aku cakap Tenacious D memang best....korang taknak layan...haaha....

10 comments:

fiezah91 said...

video apa ko share pepagi buta ni?haha.line aku slow tak boleh nak dgr

Along Tapa said...

fiezah91

video yang mengarut...haha...

d_tieah said...

Video ape ni??? Aiyooo.. Lambat plak loading..

De Mois said...

Cuba bawak lagu ni kat Malaysia, pastu nyanyi depan menteri. apa agak2 kau rasa. rasa bersalah ke rasa nak tumbuk?

Menarik di SuaraSendiri
Teori lucu jelajah EPL ke Malaysia

Along Tapa said...

d tieah

video lagu tu tieah...hihi...

Along Tapa said...

De Mois

rasa bangga dowh...tapi kejap jek la...pastu kena cabut lari...kalo tak SKMM kejor...haha..

yad'z said...

hahaha... aku tabik springg toink2 lah kalau ko berani nak bawah ke m'sia hhahaha

Along Tapa said...

yad'z

ha??aku duk main lagu ni hari2 kat rumah apa...haha...

h A n Y S said...

biasa je?! HAHA, wah! kemain tajok lagu tuuuu -.-

Along Tapa said...

hAnYS

memang video tu biasa jek...tapi sebab tajuk lagu tu...haha...