Tuesday, November 2, 2010

Mari Join contest Jelly beku dan dapatkan hadiah dari London



Alkisah

aku kalo ikutkan malas nak ikut sangat contest-contest ni...tapi disebabkan Jelly Beku ni sorang blogger yang baru nak naik dan lepas tu ada peluang nak jadik bloggers yang gempak-gempak...jadik, tak salah kalo aku nak mempromote blog dia sambil join contest ni kan...bak kata peribahasa, sambil menyelam, minum air(Sambil angkat tangan gaya Karam Singh Walia 3kali.)..jadik, aku ikutla contest dia ni...kalo korang berminat, pegila melawat blog dia...






satu syarat dah lepas...iaitu jadik followers, benda lain macam buat entri, dah lepas...yang lain-lain tu kejap lagi aku setel..sebab aku takde idea nak tulis apa, jadik aku letak benda ni jadik entri aku...

Jelly separa keras


Jelly di zaman-zaman kemegahannya...

Jelly Beku??!!!

Jadik, tu jek..sekian, mekasih....

p/s: adakah korang tau yang kitorang kat muor panggil jelly tu lengkong??kalo agor-agor tu, lengkong yang mentah tu....

6 comments:

KERDILDESA said...

hye along .. ijie dtg ni ..
bro, aku ni pon dah mcam jelly.. heheheh . ader tips nak keras sket x? haahahha

Along Tapa said...

KERDILDESA

hoho...ko nak keras???dudukla kat esbok(ice box, fridge kalo korang tak tau)bahagian freezer tu..kejap jek keras nanti..hahaha

ieQa sWetLuv said...

mende ni aku x paham

Along Tapa said...

ieQa sWetLuv

cemna ek..contoh dia cemni...Senah...ada keta biru..apa aku nak faham kan ko??aku pun tak faham..haha

Miza Yusof said...

good luck.
comel jelly tu :)

Along Tapa said...

Miza Yusof


mekasih...semangat kesukanan tinggi ko ni~~~