Sunday, January 15, 2012

Entri pendek dan benar..

Alkisah

aku rasa aku dah makin kehilangan kreatif kontrol...makin lama aku duduk kat bumi berTuah ni, aku punya kreatif kontrol makin hilang...kena balik Muor la...recharge balik...korang rasa?

p/s: aku boleh pikir 3000 tajuk tapi aku hilang kebolehan nak olah...tak ke cam sial tu....

8 comments:

h A n Y S said...

Aku pulak langsong tak dak mood nak update. lantak kau situ lah blog oiiiii T.T

ainzoo said...

untung la ko boleh selalu recharge.
aku ni , bukan setakat lumut... naik karat dah...
apa2 je yang ko baham kat Muor tu, ko bahamkan untuk aku sama ya?

eMy ManS said...

balik2!! aku pon balik esok..means harini..hahahha!

fiezah91 said...

kena recharge ek long? haha.nasib ko boleh recharge, aku ni?hahaha

Along Tapa said...

hAnYS

untungla..pasni taktau kat mana lak aku tercampak..kalo lagi jauh, lagi payah la aku nak balik muor...

Along Tapa said...

ainzoo

haha...penuh nada jeles komen ko kali ni...

Along Tapa said...

eMy ManS

balik le ko...aku tetap balik bila dah cuti kang...

Along Tapa said...

fiezah91

tak boleh recharge, tukor bateri la..