Monday, December 5, 2011

Gambor Along sebenor-benornya....

Alkisah

aku rasa dah dekat berapa tahun dah aku berblog...dan ramai yang duk tanya aku..."Long...bila ko nak bubuh gambor sebenor ko??kitorang nak tengok gak rupa ko cemana.."...sampaikan aku dapat report dari member-member yang kata ada yang sampai bukak akaun nuffnang aku sebab nak tengok gambor aku....dan nasib korang la dapat gambor aku yang rendah pixel dan jauh tu....kalo koran zoom pun tak nampak muka...jadik, arini aku nak reveal kat korang gambor aku...aku letak satu jek dan korang tatap la puas-puas ek....lagipun aku malas nak menaip ni....orait...

Bapak r serabai gambor ni....
gambor tu diambik pada April 1988...dan aku retake guna hp aku....dan mana-mana awek yang sibuk buat gaya kembungkan pipi tu, korang dah ketinggalan zaman...aku dah buat dulu dah masa tahun 1988 tu...ngahaha...kecik-kecik lagik dah jadik trend setter aku ni...

p/s: aku tak heran letak gambor aku masa kecik sebab dah besor-besor ni muka aku lain...haha...

12 comments:

ainzoo said...

aku xkisah pun sapa ko or cmna muka ko...(better xkenal drp kenal..eheh) yang penting, setiap kali tgok blog ko, kompom ati kecik aku menyanyi2 cmni:

A.L.O.N.G, Along! hahaha


(Kolo kat Muor tu, blanggo btg idong ko pun Long, aku pun wat derk je ... nk lg ngam, aku berlalu sambil kunyah apam balik bulat inti kacang merah kt toko mamap tu..kui kui kui )

Aishah Zin said...

ololo.tomei2.

HZQH said...

aku ingat gambar kau dah besar,

along, duit lom bagi lagi :( i mean topup...huuu

Along Tapa said...

ainzoo

semalam aku baru makan apam balik tu dowh...ngahahaha

Along Tapa said...

Aishah Zin

tukor nama dah ek ko...

Along Tapa said...

HZQH

tu gambor dah besor la tu...dah besorkan pipi...haha...

top up tu...aku tak ngarap...ada rejeki dapat le...heeee~

fiezah91 said...

haha long, kiranya ko la ni yang munculkan gaya pipi kembung sampai ditiru org lain ni? haha

comel comel. haha

h A n Y S said...

Aku x penah curious pon pasal macam mana ghupe kau,
sbb aku slalu curious pasal entri kau je,
eceeeeewah
haha

Along Tapa said...

fiezah91

tula...pesal le masa kekecik dulu aku tak letak copyright menda tu..kalo tak, dah dapat komisyen dah aku..haha

Along Tapa said...

hAnYS

aku pun curious gak kat entri aku..mana ntah aku dapat idea...haha

suzie rahman said...

giler comel ko ms kcik

Along Tapa said...

suzie rahman

haha..dah besor, jadik makin comel la aku....laalala