Wednesday, February 29, 2012

Hari ni aku kena buat entri gak....

Alkisah

Hari ni ialah

Aku ingat nak la mengenjoy ke hape ke...tapi apakan daya, boleh lak arini aku


nak buat cemana...trimo wa ey~~~
p/s: idea pun tak nak datang...nak ngarut pun tak dan arini....adehhh

7 comments:

ainzoo said...

ora opo...
meriang, watuk2, mmg wes musim ne.
Ngombe banyu jarang seng owaakeh. Obat ojo lali dipangan. Rehat te seng akeh bhen iso mari awak ea.
sakit itu kifarah dosa :-).

get well soon

Along Tapa said...

kolo aku nak bior jek boleh tak?haha...

Uncle Jonni said...

amit tamit... meriang ye wak?

huhuhuhu

ainzoo said...

yo bhen ke waey wak ea... hehe

miya said...

komen semua bhs jawa.. sy xpaham. tp gado2 mmg sedap. haha..

Along Tapa said...

Uncle Jonni

a'ah...kebah dah ni...berjaman dah baru aku nak reply komen ni...haha...

Along Tapa said...

miya

sekali sekala kena bagi can diorang speaking jerman gak miya...aku lak tak reti nak lawan cakap balik...paham tu sikit2 jek la...